Måleri Mölndal

Vi på LUX Måleri utför tjänster åt både privatpersoner och företag.

Måleri Mölndal - Få fantastiska väggfärger, färgkombinationer, texturer och stenciler för att renovera ditt hem

Söker du en kunnig och erfaren målare i Göteborg? Då behöver du inte leta längre! Vi är ett färgföretag som målar både utvändigt och interiört – oavsett om du målar om ditt kök eller utsidan av ditt hem så gör vi det bra! Intresserad av våra målartjänster? Vi erbjuder allt från fasadmålning och fönstermålning till klassisk målning av innerväggar och tak samt tapeter. Välkommen att kontakta oss. Om du anlitar oss kan du förvänta dig ett mycket bra resultat! Våra erfarna proffs gör inte de misstag som lekmän tenderar att göra.

Du slipper den frustration du är benägen att drabbas av när du målar på egen hand, samt att det finns en risk att resultatet inte blir som man tänkt sig. Om du anförtror målningen till våra kunniga proffs kan du uppnå tillfredsställande resultat.

Måleri Mölndal - Kontakta oss redan idag!

Måleri Mölndal - Vi gör ditt hem mer speciellt samt välkomnande

När man målar till exempel väggar gör många misstaget att underskatta arbetet. Om vi ​​skulle jämföra vårt sätt att arbeta med hur en vanlig lekman ser ut när de arbetar, är de mest uppenbara skillnaderna rent initiala. Om man som lekman vill komma igång så fort som möjligt tror man att själva målningen är det viktigaste. Det är här du är noggrann och där du spenderar lejonparten av tiden. Att måla en vägg tar tid. Du kan inte påskynda färgens torktid, inte heller kan du betona snabbare resultat. När vi arbetar med väggmålningar sätter vi upp jobb för att passa in i våra andra scheman. Du betalar för den effektiva tid vi spenderar med dig och arbetar.

Du behöver inte betala för att vi ska stå och vänta på att färgen ska torka och stryka nästa omgång. Vår erfarenhet gör att vi kan arbeta effektivt och planera arbetet utan luckor och onödiga väntetider. I det långa loppet kommer du att tjäna pengar.