Tapetsering Mölnlycke

Vi på LUX Måleri utför tjänster åt både privatpersoner och företag.

Tapetsering Mölnlycke - Låt dina husväggar inte vara utrymmen som begränsar, utan vidga fantasins vyer.

Behöver du tapetsera eller liva upp ett rum eller arbetsplats med nya fräscha färger? LUX Måleri har en lång och gedigen erfarenhet av alla typer av målning och tapeter och hjälper dig gärna med all hjälp du kan behöva. Våra skickliga målare och dekoratörer använder tydligt miljövänliga produkter och tar hänsyn till befintliga färglagar och rekommendationer för att skydda miljö och anställda. Vårt Måleriföretag vänder sig till privat- och företagskunder samt bostadsrättsföreningar som behöver hjälp med målning, tapeter och alla typer av renoveringar.

Eftersom vi arbetar som totalentreprenörer kan våra personer utföra alla typer av tjänster du kan behöva, inte bara målning. Berätta gärna för oss om dina behov så att vi bättre kan förstå hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert och pris på just din målning/tapet.

Tapetsering Mölnlycke - Kontakta oss redan idag!

Tapetsering Mölnlycke - Vi erbjuder handplockade designalternativ som förvandlar ditt hem

Att sätta upp tapeter är dock ingen lätt uppgift. Många individer som möter tapeter gör det genom att avsevärt underskatta projektets omfattning. Du underskattar hur lång tid det kommer att ta, man underskattar fokus och koncentration som krävs, man underskattar vikten av erfarenhet. Det gör att resultaten också blir sämre än väntat: man ser bubblor, man ser ojämnheter, man ser mönster som inte alls passar till tapeten bredvid. Klädsel är en tuff konst – vi kan hjälpa till. Vi har vana och erfarenhet av alla tänkbara tapeter. Oavsett vilken tapet du väljer kan du lita på att vi får jobbet gjort effektivt, snyggt och felfritt. I vårt jobb ingår förstås också det viktigaste: att förbereda ytan som ska tapetseras.

Ett vanligt misstag som lekmän gör är att ignorera detta steg. För en perfekt tapet måste ytan dessutom vara slät, jämn och fin. Vi jobbar med detta med målet att tapeten du väljer ska framstå på ett iögonfallande sätt.