Om oss på Lux Måleri

Välkommen till oss på Lux Måleri AB – ditt pålitliga val för måleri- och tapetseringstjänster i Göteborg och omnejd. Vi är ett professionellt företag med lång erfarenhet av både inomhus- och utomhusmåleri, fasadmåleri och tapetsering. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet på våra tjänster och att överträffa våra kunders förväntningar.

Vi är stolta över våra erfarna och kunniga målare och tapetserare, som alltid arbetar med noggrannhet och precision för att säkerställa att varje projekt blir perfekt. Vi använder endast högkvalitativa material och verktyg för att se till att resultatet blir hållbart och snyggt i många år framöver.

Vi är övertygade om att en väl utförd målnings- eller tapetseringsjobb kan göra stor skillnad för ditt hem eller företag. Vi är engagerade i att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen och att se till att varje projekt utförs med stor omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Låt oss ta hand om ditt nästa projekt och ge dig den högsta kvaliteten på måleri och tapetseringstjänster. Kontakta oss idag för en offert!

logo

Nöjda kunder

Projekt utförda