Våra Tjänster

Här kan du läsa mer om våra diverse måleritjänster, alla våra tjänster utförs av kvalitativ personal med lång erfarenhet och kunskap. Därför garanterar vi att alla våra arbeten håller måttet och uppfyller kvalitetstandarder som finns runt om i Sverige.

Total renovering

Går du i tankarna på att utföra en helrenovering? Vi på Lux Måleri AB vet precis hur man hanterar projekt i den omfattningen. Vi hjälper dig med helheten så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss!

Tapetsering

Vi är experter på tapetsering. Vi kan därför hjälpa dig från början till slut med ditt projekt. Vi besitter kunskapen du söker gällande materialval och process. När du anlitar oss på Lux Måleri AB så kan vi garantera högt kvalité på alla våra arbeten!

Fasadmålning

Bland våra tjänster hittar du även fasadmålning för dig som vill förnya eller fräscha upp fastigheten utanpå. Säkerställ säkerheten och förläng livslängden med våra fasadmålningar. Allt med högt kvalité, precis som alltid med Lux Måleri AB!

Måleri

Vi specialiserar oss på diverse målerier, därför kan vi hjälpa dig med allt inom inomhusmålning, utomhusmålning med flera. Oavsett vilka önskemål du har så kan vi på Lux Måleri AB hjälpa dig att skapa den miljön du önskar. Vi hjälper dig med hela processen!

Microcement

Vi på Lux måleri AB har expertis och erfarenhet av att applicera microcement på olika ytor och kan hjälpa dig att välja rätt färg och finish för att uppnå önskad estetik. Vi erbjuder också rådgivning om underhåll av microcement och kan utföra reparationer vid behov.

vit färg på insidan av ett hus

Total Renovering

Vi på Lux måleri AB arbetar tillsammans med kunderna för att identifiera deras behov och önskemål och skräddarsyr lösningar som passar dina specifika krav. Vårt team består av professionella hantverkare med erfarenhet inom måleri, golvbeläggning, tapetsering, snickeri och andra renoveringsarbeten.

Vi kan hjälpa kunderna att förvandla gamla och slitna ytor till moderna, eleganta utrymmen genom användning av högkvalitativt material och avancerade tekniker. Vi på Lux måleri kan också erbjuda rådgivning om färgval, design och material för att skapa en enhetlig och harmonisk stil.

Inomhusmålning

Våra kompetenta målare är experter på all typ av inomhusmålning i Göteborg. Ge ditt hem eller ett rum ett lyft med ny färg. Vi kan måla om väggar, tak, snickerier och och fönster. Du kan få hjälp med stort och smått och kan även komma med tips om kulör. Våra medarbetare följer med i de senaste trenderna och kan ge värdefulla tips.

Enligt oss är grunden till en fin vägg ett bra och noggrant underarbete. Vi är effektiva och tar hänsyn till alla moment i processen för att ge dig ett högkvalitativt resultat. Om du har en fastighet eller bostad som är i behov av ommålning är vi redo att ta oss an alla typer av uppdrag. Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

man målar fönstret i ett hus med vit pensel
man målar yttervägg med rulle

Utomhusmålning

När du ska genomföra en utomhusmålning är det viktigt att ta hänsyn till vädret. Vi planerar i god tid och ser till att du får ett hållbart resultat. När vi målar utomhus kan det krävas en hel förarbete. Därför kommer vi gärna ut till dig och bildar oss en uppfattning om hur det ser ut. Vi använder oss av hållbar och miljövänlig färg som ger dig ett högkvalitativt resultat.

Tack vare att du kan använda ROT-avdraget kan du spara en summa upp till 50 000 kronor per år. Om du står som ägare på din fastighet kan du använda dig av ROT-avdraget. Vi hjälper dig med pappersarbetet och ser till att du får det korrekta beloppet på din faktura. Meddela oss gärna så tidigt som möjligt om du vill använda ROT-avdraget.

Fasadmålning

Med vår fasadmålning ökar du trivseln och rustar huset för kommande tider. Alla fasader utsätts för väder och vind och slits med åren. Våra certifierade målare kan ge din fasad ett rejält lyft och arbetar snabbt och effektivt. Vi placerar ut ställningar för att alla våra medarbetare ska kunna arbeta på ett tryggt sätt.

Vi har lång erfarenhet av målaryrket och att måla fasader är en av våra specialiteter. Du kan räkna med att vi använder oss av högklassiga färger som ger ett hållbart resultat med en snygg finish. Om du har några särskilda önskemål gällande hur fasaden ska se ut tar vi hänsyn till det. Med vår hjälp blir det rätt från början.

man målar utvändig fasad av en byggnad
inredning med grå tapet på väggen

Tapetsering

Det kan vara både tidskrävande och svårt att tapetsera på egen hand. Vi är proffs på tapetsering och kan hjälpa dig förändra ett rum. En tapet är ett enkelt sätt att skapa en ombonad känsla i ett rum. Vi kan guida dig rätt bland alla mönster och färger som finns. Vi kan också rekommendera en viss typ av tapet beroende på vad som passar dig bäst.

Vi lägger ner stor vikt vid underarbetet innan vi sätter upp tapeter på väggen. Det för att vi ska kunna garantera ett jämnt och hållbart resultat. Vi ser också till att du får ett snyggt resultat vid fönster, kontakter och andra ställen som kan vara lite knepiga.

Microcement

Vi på Lux måleri AB har expertis och erfarenhet av att applicera microcement på olika ytor och kan hjälpa dig att välja rätt färg och finish för att uppnå önskad estetik. Vi erbjuder också rådgivning om underhåll av microcement och kan utföra reparationer vid behov.

Genom att använda högkvalitativt material och noggrann applikationsteknik kan vi på Lux måleri AB ge dig en sömlös och slitstark yta med en modern och minimalistisk estetik. Önskar du ha hjälp? Kontakta oss!

yttre fasad av ett hus
man målar innerväggen i ett hus med gul rulle

Varför ska du välja oss?

  • Kunnig & erfaren personal.
  • Vi hjälper dig med hela projektet från början till slut.
  • Dokummenterade resultat!