Våra projekt

Här hittar du ett urval av våra tidigare projekt. Med en gedigen erfarenhet av att lyfta fram både inomhus- och utomhusmiljöer i Göteborg och dess omgivningar, är vi stolta över att erbjuda enastående måleritjänster som ger liv åt dina visioner.

Vi förstår att varje projekt är unikt och kräver individuell uppmärksamhet. Därför sätter vi alltid våra kunders behov och förväntningar i centrum av vårt arbete. Vårt team av skickliga målare och tapetserare är dedikerade till att leverera resultat av högsta kvalitet med noggrannhet och precision. Vi strävar efter perfektion i varje penseldrag och varje tapetklippning, och vi använder endast material och verktyg av högsta kvalitet för att säkerställa ett hållbart och vackert resultat som kommer att glädja dig under många år framöver.

Oavsett om det handlar om att fräscha upp ett rum med en ny färgpalett eller att ge en fasad nytt liv, så är vi här för att göra dina visioner till verklighet. Låt Lux Måleri AB ta hand om ditt nästa projekt och upplev den skillnad som högkvalitativa måleri- och tapetseringstjänster kan göra. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd offert som passar just dig.

man målar innerväggen i ett hus med gul rulle

Varför ska du välja oss?

  • Kunnig & erfaren personal.
  • Vi hjälper dig med hela projektet från början till slut.
  • Dokummenterade resultat!